3D-Lift

3D-Lift HQ

Drieslaan 84A - 8560 Gullegem

056 20 20 85

24/7 Customer Support

Ma - Vrij: 8:00 - 17:00

Kantoor

TMM (mast) &
TMT (telescopische arm)

Ontdek onze types meeneemheftruck: de ongeëvenaarde prestaties van TMT- en TMM-vorkheftrucks. Deze heftrucks zullen jouw kostbare bondgenoten zijn om materialen tot op de laatste meter bij uw klanten af te leveren.

Types meeneemheftruck

TMM (Mast)

Aangezien de Manitransit TMM achteraan op het voertuig wordt bevestigd, is hij steeds beschikbaar om voorwerpen te leveren tot op de plaats van gebruik. In minder dan een minuut is jouw meeneemheftruck klaar om alle types van materialen te laden en/of lossen.

TMT (Telescopische arm)

De Manitransit TMT beschikt over een echte rijomgeving: ruime cabine, comfortabele zetel, ergonomische bedieningselementen… De telescopische arm garandeert de beste frontale zichtbaarheid op de markt, vooral tijdens het laden en lossen.

Er zijn vele verschillende types meeneemheftrucks die geschikt zijn voor verschillende soorten werk en industrieën. Het kiezen van de juiste meeneemheftruck is van groot belang voor een efficiënte en veilige material handling.

Wij bieden twee types meeneemheftruck aan: TMM en TMT.

Manitransit TMM (Mast)

De TMM is een conventionele gemasterde piggy back versie met hefcapaciteiten van 2000kg en 2500kg. Uniek is dat hij ook verkrijgbaar is als het TMM 4W-model met vier richtingen voor het hanteren van lange ladingen. Als je lange ladingen door deuropeningen of smalle ingangen moet brengen is dit de machine voor jou.

Manitransit TMT (Telescopische arm)

De telescopische TMT heeft een voorwaartse reikwijdte van bijna 1,5 meter en stelt jou in staat een voertuig volledig te laden en te lossen door slechts aan één kant te werken. Dit verkort de laadtijd aanzienlijk in vergelijking met een conventionele vorkheftruck met mast, die aan beide zijden van het voertuig moet kunnen laden. Deze telescopische heftrucks zijn lichter en beter beschermd tegen de elementen.

Als je op zoek bent naar een meeneemheftruck, is het belangrijk om te overwegen welke soort goederen je gaat verplaatsen, in welke omgeving de truck zal worden gebruikt, en welke specifieke eisen jouw bedrijf heeft.

Ons team van experts kan je helpen bij het kiezen van de juiste meeneemheftruck voor jouw specifieke toepassingen.

3D-Lift-26-10-2022-700-x-500-px.png

Wij helpen je. Bel ons!

Voor alles wat met je meeneemheftruck te maken heeft kan je bij ons terecht.

Takeldienst, pick-up, onderhoud, herstelling on-site, vervangmachines, verhuur, en meer.

Scroll naar boven