3D-Lift

3D-Lift HQ

Drieslaan 84A - 8560 Gullegem

056 20 20 85

24/7 Customer Support

Ma - Vrij: 8:00 - 17:00

Kantoor

Trailer huren

Heb je een groot transport maar beschik je niet over een trekker met trailer in jouw wagenpark? Geen nood! Een trailer huren biedt de oplossing.

Trailers te huur

Terberg TKL-M 3x3

Een trailer huren is de perfecte oplossing voor bedrijven die tijdelijk extra capaciteit nodig hebben voor het vervoeren van goederen. Of het nu gaat om het transport van producten naar een beurs of het vervoeren van materiaal naar een bouwplaats, een trailer biedt de flexibiliteit om snel en efficiënt te handelen.

Betrouwbare trailer huren

Als meeneemheftruckbedrijf bieden wij een selectie van trailers aan. Onze trailers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig onderhouden om betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.

Onze trailers zijn uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals stevige kiepwanden en goed afgesloten deuren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw goederen onderweg.

Snelle service en flexibiliteit

Wij zijn trots op onze snelle service en flexibiliteit bij het aanpassen van onze trailers aan jouw specifieke transportbehoeften.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en flexibel trailerverhuur, dan ben je bij 3D-Lift aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties of om direct een trailer te huren.

3D-Lift-26-10-2022-700-x-500-px.png

Wij helpen je. Bel ons!

Voor alles wat met je meeneemheftruck te maken heeft kan je bij ons terecht.

Takeldienst, pick-up, onderhoud, herstelling on-site, vervangmachines, verhuur, en meer.

Scroll naar boven