3D-Lift

3D-Lift HQ

Drieslaan 84A - 8560 Gullegem

056 20 20 85

24/7 Customer Support

Ma - Vrij: 8:00 - 17:00

Kantoor

Meeneemheftruck huren

Heb je een meeneemheftruck nodig voor één opdracht? Of je meeneemheftruck heeft een onderhoudsbeurt nodig en je kan hem eigenlijk niet missen? Een meeneemheftruck huren is dé oplossing.

Meeneemheftruck te huur

Terberg TKL-M 3x3

Een meeneemheftruck huren is een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele oplossing. Want als je maar af en toe een meeneemheftruck nodig hebt, is het voordeliger om er eentje te huren dan te kopen.

Bij 3D-Lift kan je er eentje huren die telkens aansluit bij jouw specifieke behoeften en toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een kleine heftruck voor het verplaatsen van kleinere voorwerpen in krappe ruimtes of een meeneemheftruck voor grotere materialen, bij 3D-Lift ben je aan het juiste adres.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze meeneemheftrucks zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig onderhouden en geïnspecteerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de staat van de heftruck bij aankomst op de werf.

Welk soort meeneemheftruck?

Bij het kiezen van een meeneemheftruck is het bijvoorbeeld belangrijk om te overwegen hoeveel gewicht je wil kunnen verplaatsen. Er zijn heftrucks met verschillende hefvermogens, dus zorg ervoor dat je een truck kiest die geschikt is voor het werk dat je wil doen.

Flexibele huurvoorwaarden

Wij bieden flexibele huurvoorwaarden en een goede aftersales service, waaronder snelle oplossing van eventuele problemen en opleiding voor het gebruik van de heftruck. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor het huren van een meeneemheftruck, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meeneemheftruck huren of kopen?

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige meeneemheftruck, maar je hebt geen groot budget, overweeg dan om een truck te huren.

Heb je regelmatig een meeneemheftruck nodig? Dan kan je ook overwegen om een meeneemheftruck te kopen.

3D-Lift-26-10-2022-700-x-500-px.png

Wij helpen je. Bel ons!

Voor alles wat met je meeneemheftruck te maken heeft kan je bij ons terecht.

Takeldienst, pick-up, onderhoud, herstelling on-site, vervangmachines, verhuur, en meer.

Scroll naar boven