Voor alle services kan je op ons rekenen.

TAKELDIENST SERVICES

Pech onderweg? Wij komen je heftruck ophalen.

unspecified

3D-Lift depannage

PICKUP & SERVICE

Een heftruck moet in onderhoud. Je hebt onmiddellijk minder capaciteit. Je medewerkers verliezen tijd met het transport. Dat levert niets op. Stel je voor dat wij jouw materiaal oppikken. We bezorgen je een vervang-heftruck. Ondertussen servicen we jouw materiaal en brengen die dan terug. De service van je heftruck hoeft geen impact te hebben op jouw productiviteit.

ONDERHOUD

Wij doen alle onderhoud van heftrucks ongeacht het merk of type. Dat is makkelijk. Eén contact met alle expertise in huis. Vraag vrijblijvend onze tarieven aan.

DSC_4976
3D-Lift Teamwork

HERSTELLING ON-SITE

In sommige gevallen is een herstelling makkelijk uit te voeren bij de klant zelf. Wij voeren die herstellingen gewoon ter plaatse uit. De heftruck is op die manier snel opnieuw beschikbaar. Er gaat weinig tijd verloren voor de bestuurder en er is geen transportkost. Wanneer de herstelling ter plaatse mogelijk lang duurt, dan kun je desgewenst een vervang-heftruck gebruiken. Zo heeft de herstelling geen impact op de werking. 

VERVANGMACHINES

Machines gaan in onderhoud of gaan stuk. Wij leveren de passende vervanging. Snel en stipt.

3D-Lift Atelier
Trailer te huur - 3D-Lift

VERHUUR

Je hebt zelf geen heftruck of je wilt tijdelijk meer heftrucks inzetten. Wij verhuren kwaliteitsvol en goed onderhouden materiaal. Afgeleverd en opgehaald op plaats, datum en tijd naar wens. Een snelle en makkelijke oplossing.

MONTAGE

Je hebt voertuigen waarop je meeneem-heftrucks wil monteren. Dat moet voor jou vlot en correct gebeuren. Contacteer ons. Wij hebben daar heel wat ervaring in. We kunnen je makkelijk helpen.

IMG_6134
3D-Lift - Service

MONTAGE BEGELEIDING

Een meeneem-heftruck monteren is meestal niet iets wat je zelf frequent aanpakt. We begeleiden je graag bij de montage ervan op nieuw te construeren voertuigen. Wij hebben de tips en de trucs. De montage verloopt meteen een stuk vlotter. Het is een geruststellende ondersteuning. 

OPLEIDING CHAUFFEURS

Een nieuwe medewerker of een nieuwe heftruck? Wij leiden jullie onmiddellijk ter plaatse op voor de juiste heftruck. We hebben de expertise in huis. Een opleiding bevordert de veiligheid op de werkplek, verhoogt het rendement van je medewerker en verlengt de technische levensduur van het materiaal.

tmt_drive_load_3
© Copyright 2019 3D-Lift by Eurocom Software bvba | Privacy Policy NL|EN|FR